About Us

DirectBaan

Wij bieden uitgebreide diensten aan op het gebied van human resources management

Sinds 2001 bouwen we samen aan onze ervaring, we nu kunnen bogen op vele successen op dit gebied. We hebben honderden wervingsprojecten afgerond, hebben met werknemers in contact zijn gekomen. Klanten waarderen ons voor professionaliteit en rendement, en onze kandidaten voor de eerlijkheid en het respect dat we geven.

Een efficiënt uitgevoerd wervingsproces, d.w.z. professionele selectie van personeel, is de sleutel tot het succes van elk bedrijf. Wij bieden onze klanten team van professionele specialisten, die hun vaardigheden in het werven en selecteren van medewerkers zich specialiseren in specifieke branches. Hierdoor wordt door een persoonlijke samenwerking met Direct Baan risico geëlimineerd dat de persoon voor een functie wordt aangenomen.

Ons aanbod

Professionele bijstand

De activiteiten van Direct Baan omvatten alle activiteiten die verband houden met de verwerving van personeel in bedrijven, ongeacht hun omvang, structuur en ontwikkelingsstadia.

Personeelsadvies

Ik ging naar het moment, Ik bleef permanent
Łukasz

Werken in het buitenland

Als u op zoek bent naar een baan in het buitenland, zal ons bedrijf alle formaliteiten voor u regelen, solliciteer vandaag nog!

in het buitenland werken

Subscribe to get 15% discount