DirectBaan

Wij bieden uitgebreide diensten aan op het gebied van human resources management

Sinds 2001 bouwen we samen aan onze ervaring, waardoor we nu kunnen bogen op vele successen op dit gebied. We hebben honderden wervingsprojecten afgerond, waardoor werkgevers met werknemers in contact zijn gekomen. Klanten waarderen ons voor onze professionaliteit en efficiëntie, en kandidaten voor de eerlijkheid en het respect dat we hen geven.

Een efficiënt uitgevoerd wervingsproces, d.w.z. professionele selectie van personeel, is de sleutel tot het succes van elk bedrijf. Wij bieden onze klanten een team van professionele specialisten, die dankzij hun jarenlange ervaring in het werven en selecteren van medewerkers zich hebben kunnen specialiseren in specifieke branches. Hierdoor wordt door samenwerking met Direct Baan het risico geëlimineerd dat de verkeerde persoon voor een bepaalde functie wordt aangenomen.
vacatures

Laatste vacatures

Machine operator Woerden

Als machinebediener houd je je bezig met de productie van snacks voor winkelketen Albert Heijn. Je zet de productie- of verpakkingslijn op en bedient deze. Je werkt bij lage temperaturen vanwege de kwaliteit en versheid van het product.

Zie details

Machinebediener Almere

Jako operator maszyny uczestniczysz w produkcji przekąsek dla sieci sklepów Albert Heijn. Ustawiasz oraz obsługujesz linię produkcyjną, bądź pakującą. Pracujesz w niskich temperaturach ze względu na jakość i świeżość produktu.

Zie details
Aanvraagformulier

De eerste stap om een nieuwe baan te vinden

Vul het formulier in en solliciteer naar de geselecteerde banen. 

01.
Vul het formulier in
02.
Wij zoeken het beste aanbod voor u
03.
Wij zullen contact met u opnemen
04.
Je neemt een baan aan
Subscribe to get 15% discount